Susy funderar vidare

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Lappat och lagat!

Av Susy - 29 april 2011 17:49


I flera dagar har jag svurit ramsor över dessa förbaskade avloppsgrävare som bara ställer till det för mej!

De hade nog "glömt" lägga in brotrummor under mitt vägskäl (så hade de gjort hos grannen och där blev det översvämning) och gropen har sjunkit många gånger sen snön smälte iväg.

Det underlättar ju knappast att vi har sandmark här heller....

De la ett litet lass grus där för ett tag sen, men det sjönk snabbt ner igen.


Jag har 3 gånger fixat så jag kan köra ut och in utan att helt skrapa sönder bilen och även en av mina goda grannar har hjälpt mej där en par gånger.

Det är baske mej inte mitt jobb anser jag och inte min grannes heller!


De däringa grävarna kom hit i början på veckan och fixade i dikena och grävde bort det lager som jag fixat i gropen i infarten för att komma ut och in???!!! Hur tänkte de där???

Jag kunde inte köra in med bilen på tomten, det skulle ha skrapat i...och om inte annat så stod en av grävarnas bil på min infart, jag skulle inte ens kommit förbi den! Jag blev tvungen att stanna utanför min egen gård!!!

Jag trodde i min enfald att de skulle sätta dit ett lager grus innan de åkte, men tji fick jag...fick själv gå och fixa så jag kunde köra ut och in.

Trodde sen ännu en gång i min enfald att de skulle fixa det dagen efter, men tji fick jag igen! I tre dagar har de tydligen tyckt att jag bra kunde köra upp och ner i den där gropen de fixat...med kanter av hård asfalt!

Undrar vem som skulle betalt om det faktiskt tagit i (det har vart himla nära flera gånger)???


Men nu har jag skrivit av mej den ilskan...och de har faktiskt lappat fast hålet i avfarten med asfalt idag....fast jag tvekar på om det håller...hoppas det gör det för sjunker det så lär det ju ta minst en vecka innan de lagar det igen...suck...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pamsan

29 april 2011 21:13

Låter som grävarn som var här på våran väg och grävde före snön kom, det är fortfarande inte färdigt och det blir gropigt där hela tiden, vet inte hur många gånger det är fyllt med grus...Jag undrar just när han tänkte göra det färdigt???

Susy

30 april 2011 07:41

De här grävde när snön hade kommit och det var riktigt kallt, men så länge det var snö och fruset var det ok...sen började problemen.
De kom inte hit med grus förrän en granne ringde och sa till...då hade jag en rejäl grop i infarten redan :(
Hoppas han kommer och fixar din grop snart!

 
Ingen bild

Eivor

30 april 2011 16:05

Våren för med sig otäckheter onekligen. Men dom måste se till att ställa i ordning allt åt dig igen. vi har vår surdeg på stugan, men jag orkar inte ens tänka på det nu. Ha en mycket trevlig Valbor och första Maj.

Susy

1 maj 2011 10:27

Nu är det fixat, men det tog en gräslig tid!
Valborg var lugn och 1 maj blir det också, hoppas du har haft det och har det bra Eivor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susy - Fredag 3 aug 17:25

  ...blogga fast det bara är några dagar sen sist! Och vad är så otroligt då??? Jo, jag ska bröllop imorgon och har två par skor att välja mellan!!! Helt otroligt alltså! Sist jag skulle på bröllop fick jag ta ett par som gick rätt bra till...

Av Susy - Måndag 30 juli 09:39

  ....jag har inte bloggat på en månad igen nu då! Får väl skylla på hettan som har varit och är kvar ännu trots att det åskade och regnade rejält igår kväll. Ingen skillnad på hettan alltså    Nåja, det knallar på i sakta mak ändå...och det ...

Av Susy - Lördag 30 juni 09:01

  Jag bloggar tydligen bara en gång i månaden nu    Nåja, det funkar ju  också ;)   Vad har hänt sen sist då? Jo jag var iväg till Sverige med Ann och så såg vi Hollywood Vampiers igen...kan ju lite bero på att Johnny Depp är med ;) De va...

Av Susy - Torsdag 31 maj 09:34

  Jag har inte bloggat på evigheter och kom på att jag måste göra det innan maj tar slut och det är idag det! Jag har ingenting att skriva om egentligen, jag jobbar på dagis några dagar i veckan, det kan jag ju skriva om :) Jag ska jobba juni u...

Av Susy - Lördag 7 april 09:52

  Jag bloggar igen :)   Nu gör jag det bara för att det hände så mycket igår att jag inte kan skriva om allt på facebook :)   Igår ser jag plötsligt en man som kommer gående över gården. Va sjutton tänkte jag och gick ut på trappan. Han...

Presentation


Jag heter Susy och bor på Åland

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se