Susy funderar vidare

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Lappat och lagat!

Av Susy - 29 april 2011 17:49


I flera dagar har jag svurit ramsor över dessa förbaskade avloppsgrävare som bara ställer till det för mej!

De hade nog "glömt" lägga in brotrummor under mitt vägskäl (så hade de gjort hos grannen och där blev det översvämning) och gropen har sjunkit många gånger sen snön smälte iväg.

Det underlättar ju knappast att vi har sandmark här heller....

De la ett litet lass grus där för ett tag sen, men det sjönk snabbt ner igen.


Jag har 3 gånger fixat så jag kan köra ut och in utan att helt skrapa sönder bilen och även en av mina goda grannar har hjälpt mej där en par gånger.

Det är baske mej inte mitt jobb anser jag och inte min grannes heller!


De däringa grävarna kom hit i början på veckan och fixade i dikena och grävde bort det lager som jag fixat i gropen i infarten för att komma ut och in???!!! Hur tänkte de där???

Jag kunde inte köra in med bilen på tomten, det skulle ha skrapat i...och om inte annat så stod en av grävarnas bil på min infart, jag skulle inte ens kommit förbi den! Jag blev tvungen att stanna utanför min egen gård!!!

Jag trodde i min enfald att de skulle sätta dit ett lager grus innan de åkte, men tji fick jag...fick själv gå och fixa så jag kunde köra ut och in.

Trodde sen ännu en gång i min enfald att de skulle fixa det dagen efter, men tji fick jag igen! I tre dagar har de tydligen tyckt att jag bra kunde köra upp och ner i den där gropen de fixat...med kanter av hård asfalt!

Undrar vem som skulle betalt om det faktiskt tagit i (det har vart himla nära flera gånger)???


Men nu har jag skrivit av mej den ilskan...och de har faktiskt lappat fast hålet i avfarten med asfalt idag....fast jag tvekar på om det håller...hoppas det gör det för sjunker det så lär det ju ta minst en vecka innan de lagar det igen...suck...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pamsan

29 april 2011 21:13

Låter som grävarn som var här på våran väg och grävde före snön kom, det är fortfarande inte färdigt och det blir gropigt där hela tiden, vet inte hur många gånger det är fyllt med grus...Jag undrar just när han tänkte göra det färdigt???

Susy

30 april 2011 07:41

De här grävde när snön hade kommit och det var riktigt kallt, men så länge det var snö och fruset var det ok...sen började problemen.
De kom inte hit med grus förrän en granne ringde och sa till...då hade jag en rejäl grop i infarten redan :(
Hoppas han kommer och fixar din grop snart!

 
Ingen bild

Eivor

30 april 2011 16:05

Våren för med sig otäckheter onekligen. Men dom måste se till att ställa i ordning allt åt dig igen. vi har vår surdeg på stugan, men jag orkar inte ens tänka på det nu. Ha en mycket trevlig Valbor och första Maj.

Susy

1 maj 2011 10:27

Nu är det fixat, men det tog en gräslig tid!
Valborg var lugn och 1 maj blir det också, hoppas du har haft det och har det bra Eivor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susy - 13 december 2018 08:56

  Jag har blivit med katt igen  :) En vän till mig behövde få ett nytt hem till sin äldsta katt Mira. Och jag ställde  upp!   Mira är en gammal katt, hon är 11,5 år, men hon är så fin :) Hon och hennes bröder gick inte alls ihop så hon gi...

Av Susy - 9 december 2018 15:20

  Jag tänker fira jul ensam i år igen. Det har jag gjort i många år. Tidigare med en katt som sällskap, men sen Hans dog så har jag inte haft någon katt :( Jag borde skaffa mig en katt eller två som sällskap igen.   Annars är det inte syn...

Av Susy - 13 november 2018 10:16

  ...och funderade på att ta dem. Men idag hade en vän till mig rekommenderat det ena till mig...och plötsligt så är det inte en gnutta intressant mera :/ Jag förstår inte varför folk måste rekommendera kattor åt andra...ta dem själv då liksom!...

Av Susy - 6 oktober 2018 14:35

  När jag går ut och går i skogen brukar jag oftast vara ensam där. Ingen brukar störa mig där, med undantag för någon granne ibland. Men idag var det fullt där      Jag hann knappt in i skogen så mötte jag en man på cykel och efter honom k...

Av Susy - 23 september 2018 08:56

  Det var jag på i fredags och denna gång fick jag sällskap av Annika :) Ifjol var jag till Bolstaholm alldeles själv, eftersom mitt vanliga sällskap inte hörde av sig och det har blivit mer regel än undantag så jag åker själv eller fixar annat s...

Presentation


Jag heter Susy och bor på Åland

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se