Susy funderar vidare

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

Lappat och lagat!

Av Susy - 29 april 2011 17:49


I flera dagar har jag svurit ramsor över dessa förbaskade avloppsgrävare som bara ställer till det för mej!

De hade nog "glömt" lägga in brotrummor under mitt vägskäl (så hade de gjort hos grannen och där blev det översvämning) och gropen har sjunkit många gånger sen snön smälte iväg.

Det underlättar ju knappast att vi har sandmark här heller....

De la ett litet lass grus där för ett tag sen, men det sjönk snabbt ner igen.


Jag har 3 gånger fixat så jag kan köra ut och in utan att helt skrapa sönder bilen och även en av mina goda grannar har hjälpt mej där en par gånger.

Det är baske mej inte mitt jobb anser jag och inte min grannes heller!


De däringa grävarna kom hit i början på veckan och fixade i dikena och grävde bort det lager som jag fixat i gropen i infarten för att komma ut och in???!!! Hur tänkte de där???

Jag kunde inte köra in med bilen på tomten, det skulle ha skrapat i...och om inte annat så stod en av grävarnas bil på min infart, jag skulle inte ens kommit förbi den! Jag blev tvungen att stanna utanför min egen gård!!!

Jag trodde i min enfald att de skulle sätta dit ett lager grus innan de åkte, men tji fick jag...fick själv gå och fixa så jag kunde köra ut och in.

Trodde sen ännu en gång i min enfald att de skulle fixa det dagen efter, men tji fick jag igen! I tre dagar har de tydligen tyckt att jag bra kunde köra upp och ner i den där gropen de fixat...med kanter av hård asfalt!

Undrar vem som skulle betalt om det faktiskt tagit i (det har vart himla nära flera gånger)???


Men nu har jag skrivit av mej den ilskan...och de har faktiskt lappat fast hålet i avfarten med asfalt idag....fast jag tvekar på om det håller...hoppas det gör det för sjunker det så lär det ju ta minst en vecka innan de lagar det igen...suck...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pamsan

29 april 2011 21:13

Låter som grävarn som var här på våran väg och grävde före snön kom, det är fortfarande inte färdigt och det blir gropigt där hela tiden, vet inte hur många gånger det är fyllt med grus...Jag undrar just när han tänkte göra det färdigt???

Susy

30 april 2011 07:41

De här grävde när snön hade kommit och det var riktigt kallt, men så länge det var snö och fruset var det ok...sen började problemen.
De kom inte hit med grus förrän en granne ringde och sa till...då hade jag en rejäl grop i infarten redan :(
Hoppas han kommer och fixar din grop snart!

 
Ingen bild

Eivor

30 april 2011 16:05

Våren för med sig otäckheter onekligen. Men dom måste se till att ställa i ordning allt åt dig igen. vi har vår surdeg på stugan, men jag orkar inte ens tänka på det nu. Ha en mycket trevlig Valbor och första Maj.

Susy

1 maj 2011 10:27

Nu är det fixat, men det tog en gräslig tid!
Valborg var lugn och 1 maj blir det också, hoppas du har haft det och har det bra Eivor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susy - Lördag 18 maj 08:58

  Inget att läsa här alltså, så jag tänkte jag skulle skriva något      Igår började jag igen att ta bort jorden som snöplogaren satte på min väg. Han lyckades sätta 5 stycken olika högar på vägen på en plogning, sen fick han sparken från min...

Av Susy - Fredag 3 maj 08:56

  Jag har jobbat i tre dagar denna vecka. Bara en dag emellan, 1 maj, men det gick rätt bra ändå. Jag har förstås vickat på dagis, var annars :) Gruppen var ganska små barn och många barn så det var full fart på dem kan jag säga. Konstigt n...

Av Susy - Fredag 5 april 09:47

  Ja rubriken är bara på skoj förstås, jag ska skriva om skit helt enkelt      Jag ska berätta om de senaste dagarna, som verkligen varit fyllda med skit...och det med riktigt skit! Jag fick magsjuka av den skitsamma sorten liksom, skitränna ...

Av Susy - Måndag 18 feb 09:23

  När du träffar en person som du inte sett på jättelänge är din första fråga då: Vad jobbar du med nu för tiden?   Det är inte min första fråga, frågar jag något så är det hur personen mår osv. Var personen jobbar är inte viktigt alls.  ...

Av Susy - Lördag 19 jan 15:22

  ...och den gjorde mig och många andra strömlösa. I fem dygn var jag strömlös :(   Det blev rejält kallt här i huset, trots att jag eldade i spisen och hade massor med stearin- och värmeljus på, brrr. Sen var det här med att laga mat...gic...

Presentation


Jag heter Susy och bor på Åland

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se