Susy funderar vidare

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2013

Inte enligt planerna

Av Susy - 15 oktober 2013 07:44


Igår åkte jag in till stan för att få laserbehandling, det gick enligt planerna en stund...sen fick hon syn på mina tår och fot (det har spridit sig lite)...

Sen gick inget enligt planerna!

Min väna, rara, snälla, lugna laserkvinna blev upprörd, rejält upprörd!

Trodde inte det var möjligt i hennes fall så jag blev nästan rädd.

Hon vankade fram och tillbaks, uppmanade mig att fara till läkare...ville tvinga dit mig...hotade med att följa mig dit osv.

Jag försökte streta emot, men hon var omedgörlig!

Så jag lydde...och åkte iväg till sjukhuset och den förhatliga akuten.

Konstigt nog så blev jag insläppt, trodde de skulle hänvisa mig till hälsocentralen idag istället, men när sköterskan såg min fot så tyckte hon det var bäst att en läkare tittade på den.

Så det bar in till en brits där...i gummistövlar...


Jag hade nämligen bara tänkt åka på laser och sen hem igen. Jag hade testat att gympadojorna gick på foten, men när jag skulle åka så insåg jag att det är lättare att få in foten i gummistövlarna så det fick bli så.

Men ja, på akuten är de väl vana med det mesta, slitna gummistövlar och gummistövel"doftande" strumpor är nog en baggis för dem ;)


Några sköterskor tog blodprov och blodtryck, det sistnämnda löpte amok.

Jag avskyr av någon anledning att ta blodtryck och var förstås arg och skärrad över att bara vara på akuten...igen...1,5 år emellan är på tok för nära inpå för mig!


Fick sen vänta in läkaren som typiskt nog var den samma som jag hade förra gången och det var mycket tydligt att han mindes mig (fast han låtsades ha fått uppgifterna från journalen), jag fräste tydligen till rejält angående ryggmärgsprovet ;)

Eller så är jag helt enkelt oförglömlig ;)

Nåja, han fingrade på min fot och ritade runt utslaget eller vad jag nu ska kalla det.

När sen svaret på blodprovet kom så visade det att jag hade infektion i kroppen och fick recept på antibiotika.

Han uppmanade mig att komma dit igen om utslaget spridde sig mera - jag kunde ju kolla efter det han ritat, så jag undrade om jag inte fick tvätta fötterna på länge nu då ;)


Receptet hämtades ut och jag blev riktigt glad när hon hörde upp ifall jag behövde lactofilustabletter eller något sådant, för ja, det behöver jag!

Hela jag slogs ut av antibiotikan sist, fick väl alla biverkningar som går att få!

Men jag förstår min kropp, den är inte ens van att få huvudvärkstabletter och så får den sånt där gift liksom!

Den slipper ju i alla fall kortisonet den här gången...


Första pillret är nu svalt och nu hoppas jag det går enligt mina planer, för nu planerar jag att min fot ska bli frisk fort!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susy - 13 december 2018 08:56

  Jag har blivit med katt igen  :) En vän till mig behövde få ett nytt hem till sin äldsta katt Mira. Och jag ställde  upp!   Mira är en gammal katt, hon är 11,5 år, men hon är så fin :) Hon och hennes bröder gick inte alls ihop så hon gi...

Av Susy - 9 december 2018 15:20

  Jag tänker fira jul ensam i år igen. Det har jag gjort i många år. Tidigare med en katt som sällskap, men sen Hans dog så har jag inte haft någon katt :( Jag borde skaffa mig en katt eller två som sällskap igen.   Annars är det inte syn...

Av Susy - 13 november 2018 10:16

  ...och funderade på att ta dem. Men idag hade en vän till mig rekommenderat det ena till mig...och plötsligt så är det inte en gnutta intressant mera :/ Jag förstår inte varför folk måste rekommendera kattor åt andra...ta dem själv då liksom!...

Av Susy - 6 oktober 2018 14:35

  När jag går ut och går i skogen brukar jag oftast vara ensam där. Ingen brukar störa mig där, med undantag för någon granne ibland. Men idag var det fullt där      Jag hann knappt in i skogen så mötte jag en man på cykel och efter honom k...

Av Susy - 23 september 2018 08:56

  Det var jag på i fredags och denna gång fick jag sällskap av Annika :) Ifjol var jag till Bolstaholm alldeles själv, eftersom mitt vanliga sällskap inte hörde av sig och det har blivit mer regel än undantag så jag åker själv eller fixar annat s...

Presentation


Jag heter Susy och bor på Åland

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se