Susy funderar vidare

Direktlänk till inlägg 1 mars 2012

Inte min typ av jobb i alla fall!

Av Susy - 1 mars 2012 17:54


Det har hänt att jag ibland under alla år som gått har tänkt på att det skulle vara skönt att jobba på ett ställe där jag inte behöver tänka så mycket och inte rusa omkring som en tok på det ena eller andra. Och jobba bara de timmar som står på schemat.

De gångerna har jag tänkt på att sitta i kassan på nån av de stora affärerna och "bara" läsa av koder med avläsaren och ta betalt liksom...och le förstås.


Idag när jag var och handlade (stort behov, har inte handlat ordentligt på 2 veckor igen nu) hörde jag en unge skrika som en galning genom hela affären.

Varenda en av mina nervtrådar var på helspänn när jag kom så långt som till kassan.

När jag stod där och störde mej på den gallskrikande ungen och plockade upp varorna på bandet så kom jag på att det ju aldrig skulle gå för mej att vara kassörska!

Jag var ju bara där under en timme, de sitter där i runt en 8 timmar per dag och hör säkert liknande gallskrik många gånger om dagen!

Vilket tålamod de måste ha...eller så måste de kunna bita ihop rejält!


Inte alls min typ av jobb alltså, jag höll på gick sönder hela jag idag!

En eloge till alla som jobbar i kassor som får stå ut med både det ena och det andra!

 
 
Ingen bild

Linda

1 mars 2012 18:31

Hahahah.. men som kassörska måste man ju inte ta hand om och lösa problem barnet...det måste man på dagis och som morsa :D. Jag tror dock iaf inte jag vill sitta i kassa :). Jobbade på tvättcentralens om 14 åring, det var rätt skönt ;) hörlurar på och vika lite handdukar ;)..

Susy

1 mars 2012 19:00

Det är nog lika bra att jag inte behöver ta vara på nån sån där gallskrikande unge ;)

 
Ingen bild

Bella

6 mars 2012 07:26

...och stackars vårdnadsinnehavare. Med de första barnen var jag sten hård. Ingenting skulle de få hur mycket de än nojsade. Jag hade nämligen läst detta i en omvårdnadsbok och trodde naturligtvis blint på det.
Tredje... vid första pip fick hon något billigt från någon hylla men oftast nå´t jag hade i fickan. Jag ORKADE INTEEEE!
Alla tre barnen klarade sig utan större trauma vad jag kan förstå.

Susy

6 mars 2012 19:18

Vet du vad?
Jag tror de var två stycken vuxna och handlade...efter en ca en halvtimmes skrik gick äntligen karln ut med ungen....kunde han inte ha gått lite tidigare???
Skriket var fruktansvärt hysteriskt!

 
Ingen bild

Bella

7 mars 2012 11:09

Mäh! Va det så? Det var ju faktiskt okänsligt mot andra handlande, det gick ju faktiskt att få stopp på det hela. Om man skulle kunna förstå motivet till andra människors handlande så var man en bra bit på väg...

Susy

7 mars 2012 19:30

Ja, det verkade så i alla fall och det är inte första gången jag sett (hört) det här att man stannar i affären med mistluren trots två föräldrar på plats.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susy - Lördag 9 mars 19:49

  Idag när jag hämtade tidningen ur lådan så såg jag att grannens bil var hemma och jag blev rädd. Ja inte för grannen, utan för att bilen var hemma på dagen. Frun i huset ligger nämligen på sjukhuset och är dödssjuk i cancer    Han brukar va...

Av Susy - Söndag 25 feb 08:53

  Jag hade lyckats tövla bort lösenordet hit och det var ett helsike att få tillbaks det. Men nu är det gjort och nu ska jag skriva en blogg...om någonting...eh...vet inte vad jag ska skriva liksom. Så tack och hej för den här gången    ...

Av Susy - Måndag 29 jan 15:06

  Den här katten jag bor ihop med var billig idag vid tid för min tupplur. Plötsligt börjar hon springa runt huset som en galning, jag sa åt henne på skarpen och hon lugnade ner sig. Jag höll precis på att somna när hon började igen    Jag sa...

Av Susy - 31 december 2023 07:39

  Skriva blogg alltså. Det är den sista dagen i månaden och jag har inte fått någon blogg skriven så det är måsta på nu      Inte har det väl hänt så mycket riktigt, men jag firade faktiskt jul hos min brorson med familj eller jag var där någ...

Av Susy - 21 november 2023 08:27

  Faktiskt så är det inte vinter förrän den 1 december!!! Och det är inte jul förrän på Lilla Jul (2 december detta år)!!! Kan ni förstå det?     Det är faktiskt så, men inte många som förstår det och till stan ska jag inte åka just nu för ...

Presentation


Jag heter Susy och bor på Åland

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

RSS


Skapa flashcards